Επίσκεψη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Τ.Ο. Πειραιά



Την Παρασκευή 30 Αυγούστου είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο γραφείο της Τ. Ο. Πειραιά τον Αρχηγό του Κινήματος Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Η επίσκεψη του Αρχηγού δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά έγινε στα πλαίσια του συνεχούς ενδιαφέροντος του ιδίου για όλες τις Τοπικές Οργανώσεις της χώρας.Η υποδοχή από τους εκατοντάδες συναγωνιστές και υποστηρικτές ήταν θερμότατη, γεμάτη δυναμικά συνθήματα και χειροκροτήματα.





Επιθυμία του Αρχηγού μας ήταν να μην αλλάξει καθόλου το ήδη κανονισμένο πρόγραμμα της Τοπικής.

Με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κανονικά η ομιλία του συναγωνιστή Γιώργου Κ., ο οποίος ανέπτυξε την ιστορία των γεγονότων στο Βίτσι και στο Γράμμο που είχαν ως αποτέλεσμα την νίκη του Εθνικού Στρατού και την καταστροφή των δυνάμεων των συμμοριτών δολοφόνων του ΚΚΕ.
Μετά το τέλος της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας, το λόγο πήρε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Στην έναρξη του λόγου του, ομολόγησε την μεγάλη του ευχαρίστηση που επισκέφθηκε την Τοπική Πειραιώς, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες της Ελλάδος. Απέδωσε τα εύσημά του στα στελέχη και τους υποστηρικτές της Τοπικής, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο που κάνουν.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης του Εθνικού Στρατού τον Αύγουστο του 1949 και στην εθνοπροδοτική στάση που κράτησε το ΚΚΕ κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου. Αυτοί που αιματοκύλησαν την Ελλάδα μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της "μαμάς Ρωσίας", φρόντισαν να αλλοιώσουν την ιστορία. Αυτά που κέρδισε ο Εθνικός Στρατός με μάχες και αίμα φρόντισαν να τα πουλήσουν οι πολιτικάντηδες εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα.

Στην συνέχεια, ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πέρασε σε σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανά την επικράτεια, λέγοντας πως όσες βόμβες και να μας βάλουν οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να δειλιάσουν. Αντίθετα στο τέλος, όσοι μας εχθρεύονται, αυτοί θα γονατίσουν.  Επίσης, τόνισε πως ουδείς έχει συλληφθεί για τις επιθέσεις αυτές, ενώ οι διώξεις εναντίον μελών μας έχουν φτάσει πλέον να γίνονται για ευτελείς λόγους.

Το κράτος που παριστάνει το δημοκρατικό συμπεριφέρεται στους βουλευτές του κινήματος σαν κοινούς εγκληματίες. Δεν θα τους περάσει όμως, στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτοί που αναφέρουν ως αντισυνταγματική και θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα εκχωρώντας την Εθνική κυριαρχία και ξεπουλώντας τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους.

Απάντησε στις λασπολογίες της εφημερίδας το ''ΒΗΜΑ'' περί της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως η υποψηφιότητα του συναγωνιστή βεβαίως και έχει εγκριθεί από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος. Αλλά προς επιβεβαίωση για εμάς και προς ενημέρωση για εκείνους, δεν υπάρχουν ρουφιάνοι ανάμεσά μας! 

Όταν συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο και η κεντρική επιτροπή δεν διαρρέει τίποτα!

Μετά, ο Αρχηγός μας χάρισε μια πολύ χαρμόσυνη είδηση μέσα από μια δήλωση που έκανε για πρώτη φορά! Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Πειραιάς θα έχει Χρυσαυγίτη υποψήφιο Δήμαρχο!

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται δυναμικά, τόσο εντός της Βουλής, όσο και εκτός. Θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στου Ελληνες που έχουν ανάγκη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω!

Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες εις στάσιν προσοχής, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.