Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών: Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στο Πέραμα ενάντια στην κόκκινη τρομοκρατία!



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής απέναντι στις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις των αναρχοαριστερών παρακρατικών αλητών καθώς και στην αδράνεια των αστυνομικών αρχών.
Τις τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκαν επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας των παρακρατικών προστατευόμενων της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα, τόσο απέναντι σε στελέχη όσο και σε γραφεία και κτήρια του Κινήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της “ανδρείας” τους αποτελεί η επίθεση των "γενναίων" αυτών "αγωνιστών" στην Τ.Ο Περάματος, οι οποίοι δεν δίστασαν να αντιμετωπίσουν τους ... τοίχους και τις τζαμαρίες των κλειστών μας γραφείων και μάλιστα με την συνοδεία και την πλήρη ανοχή των αστυνομικών αρχών. 

Η Χρυσή Αυγή, μόνη της εναντίον όλου του διεφθαρμένου συστήματος που την πολεμά λυσσαλέα, αποφάσισε σήμερα να περάσει στην αντεπίθεση και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στο κράτος όσο και στα παρακρατικά τσιράκια του. Εκατοντάδες εθνικιστές συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Περάματος ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές επιθέσεις των παρακρατικών και την πλήρη συγκάλυψή τους από το κράτος. Στο πλευρό των εθνικιστών βρέθηκαν και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να παρακμάζει και να ερημώνει εξαιτίας της συνδικαλιστικής δράσης της αριστεράς, δίνοντας το μήνυμα ότι οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά ήταν, είναι και θα είναι εθνικιστικές! 



Tον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής ΄Β Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος. Ο Συναγωνιστής ξεμπρόστιασε την καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση ΕΛ.ΑΣ., η οποία περιθάλπει με κάθε μέσο  παρακρατικούς αλήτες, την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στο έλεος λαθρομεταναστών και εγκληματιών κάθε τύπου. 




Τέσσερα χρόνια τώρα δεν μας λύγιζαν ούτε διώξεις, ούτε δολοφονίες, ούτε φυλακίσεις. Δεν θα μας λυγίσουν λοιπόν ούτε οι παρακρατικές επιθέσεις που γίνονται εν απουσία μας σε άδεια γραφεία και τοίχους! Το μήνυμα σήμερα ήταν σαφές : AΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΤΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!