Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση της περιφέρειας Πειραιά


Η περιφέρεια του Πειραιά, αποτελούμενη από τις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΙΚΑΙΑΣ, του ΠΕΙΡΑΙΑ, του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, και της Κεντρικής Διοικήσεως, «όργωσε» κυριολεκτικά τους κεντρικότερους δρόμους της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, σε μια μεγαλειώδη ενημερωτική δράση που έσφυζε από Εθνικιστικό παλμό.


Τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τον αποτελούν καθημερινοί άνθρωποι στους οποίους εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους βολεμένους αστούς του καναπέ, η ψυχή τους φλέγεται καθημερινά από την μεγάλη τους αγάπη για την Πατρίδα, για την ΕΛΛΑΔΑ! Το Κίνημά μας δεν ανδρώθηκε στα μεγάλα σαλόνια του κατεστημένου, ούτε στα σκοτεινά υπόγεια του παρακράτους, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στον δρόμο

Ο Μεγαλειώδης όγκος των Συναγωνιστών, ξεκίνησε την πορεία του από τα γραφεία της Τ.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ και κάλυψε ένα πολύ μεγάλο εύρος κεντρικών δρόμωνδιανέμοντας αναρίθμητες ποσότητες ενημερωτικού υλικού του Κινήματος και σείοντας τα στενά από δυναμικά μας συνθήματα.

Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που γίνονται στον δρόμο και σύμφωνα με την τεράστια ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος σε εμάς, δείχνει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάρα πολύ καλά ριζωμένος στις καρδιές του Λαού, αφού όλοι αναγνώρισαν τον βρώμικο πόλεμο τον οποίο δεχόμαστε αλλά και τον ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ τον οποίο διεξάγουμε για να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη υπερηφάνεια του ΕΛΛΗΝΑ και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Η μεγαλειώδης ενημερωτική μας δράση ύστερα από πολύωρη πεζοπορία και αφού πρώτα είχε καλύψει τους κεντρικότερους δρόμους της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, επέστρεψε στα γραφεία της Τ.Ο ΝΙΚΑΙΑΣ όπου όλοι οι Συναγωνιστές, εις στάσιν προσοχής, με μια στεντόρεια φωνή, ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!